Skip to content

Service & reparationer

IMG_4493_edited1IMG_4312_edited1
IMG_0578IMG_0096 2
Moderna verktyg

Vi använder moderna och kvalitativa verktyg anpassat efter just din båts olika behov

Trygg förvaring

Vi förvarar din båt tryggt och säkert med möjlighet att samtidigt utföra service eoch tvätt

På plats hos dig

Kan du inte ta dig till oss? Inga problem, vi åker gärna ut till dig och utför service på plats

Nöjd kund

Vi strävar alltid efter att göra det lilla extra och att du som kund känner dig trygg och nöjd med resultatet

Ett axplock av arbeten vi utfört

Så säger våra kunder

Bra jobb och service, duktiga och räddade oss efter dåligt jobb från en annan mekaniker och lurendrejare i närheten. Rekommenderar varmt och kommer beställa båtservice här.

Tina Önnerstedt

Tina Önnerstedt

Jag är mycket nöjd med servicen som SC Marine har bistått med. Man har starkt kundfokus, lyssnar på kundens önskemål, kommer med alternativa lösningsförslag och levererar sedan kvalitet i rätt tid, faktiskt lite tidigare än initialt avtalat. Johannes är trevlig och mycket professionell. Jag rekommenderar SC Marine starkt och jag kommer anlita detta företag igen.

David Carlsson

David Carlsson

Snabb och bra hjälp! Jag kommer garanterat komma tillbaka!

Marcus Karlsson

Marcus Karlsson

Tillbehör

Vi har flera års erfarenhet av att utrusta din båt med bekväma tillbehör. Vi utrustar din båt med de tillbehören du vill ha för att få en enklare och mer bekymmersfri semester med båten. Vi har erfarenhet av att installera elektronik tillbehör så som tv och stereo.

Vi har erfarenhet av att komplettera ditt navigationsystem ombord på båten. Vi har erfarenhet av att installera komfortprodukter så som ankarspel och kylskåp eller liknande tillbehör. Vi kommer ut till dig och utför installationen eller så kommer ni med båten till oss

Timdebitering vid montering tillbehör/utrustning 995 kr/h

Service vattenskoter

Vi utför service på er vattenskoter. Vi har erfarenhet av att serva de större tillverkarna så som Kawasaki, Yamaha och Sea Doo. Vi för en dialog med er om vilken service vi ska utföra. Vi monterar tillbehör så som gps, lanternor och spårsändare. Vi kommer ut till dig på plats eller så lämnar ni skotern hos oss.

Service motor

Vi har utfört service av alla typer av motorer, inombordare och utombordare. Vi har många års erfarenhet med olika typer av motorer och vi levererar alltid hög kvalité och du kan känna dig trygg med att vi tar hand om din motor på bästa sätt.